جمعه 28 دي 1397
English خانه تماس با ما نقشه سایت

جلسه هماهنگی و اعلام ضوابط جهت شرکت های خدماتی مهندسی بهداشت حرفه ای
اقدامات انجام شده مرکز بهداشت استان مرکزی در ارائه خدمات بهداشتی در مساجد و مکانهای برپایی نماز جماعت
همایش دخانیات و بیماری های قلبی
همایش دخانیات و بیماریهای قلبی و عروقی در محل فرهنگسرای شهر شهرداری کلانشهر اراک
کمیته تخصصی هفته بدون دخانیات
جلسه بررسی مسمومیت با قارچ های سمی برگزار شد
راه کارهای اجرایی در وزارت بهداشت در رابطه با مدیریت و بهینه سازی مصرف آب
پیام های پیشگیری از مسمومیت با قارچ های خودرو
پیام تبریک معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی به مناسبت فرارسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی
بمناسبت ۲۷ اردیبهشت مصادف باگرامیداشت روز جهانی فشارخون
کمیته خدمات میانسالان،مرکز بهداشت استان مرکزی،۲۶اردیبهشت ماه
کمیته قلب و عروق بمناسبت روز جهانی فشار خون،مرکز بهداشت استان مرکزی،۲۶اردیبهشت ماه
اولین جلسه مدیران بهورزی سال ۹۷ در سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی، ۲۳ اردیبهشت ماه
تقدیر و تشکر از فعالان کارشناسان تغذیه با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی استان،مرکز بهداشت استان مرکزی،۲۴اردیبهشت ماه
کارگاه سه روزه بازآموزی و رفع اشکال نرم افزار نظام نوین مالی
1397/3/8 سه‌شنبه همایش دخانیات و بیماری های قلبی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در همایش دخانیات و بیماری های قلبی : پژوهش ها بیانگر این است که 90 درصد بروز سرطان ها در ایران با مصرف مواد دخانی در ارتباط است و مردان 23 برابر زنان به سرطان ریه مبتلا می شوند که یکی از عوامل خطر جدی آن مصرف سیگار است .

رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت : 14 و نیم درصد از جمعیت کشور مواد دخانی مصرف کرده اند و 10 درصد نیز به صورت روزانه سیگار می کشند .
دکتر نظری اظهار کرد: آمار منتشره وزارت بهداشت حاکی از آن است که 15 و 44 دهم درصد جمعیت روستایی و 13 و 62 دهم جمعیت شهری در ایران سیگاری هستند . .
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت : هر سال 65 میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف می شود که 30 هزار میلیارد ریال به اقتصاد کشور خسارت اقتصادی می زند .
دکتر نظری گفت : مصرف هر نخ سیگار ، هفت دقیقه از طول عمر را کاهش می دهد و با توجه به تنوع سموم خطرناک در ترکیبات دود سیگار این ماده دخانی در زمره 10 عامل اصلی مرگ و میر در جهان است .
وی توضیح داد: مصرف قلیان نیز از دیگر عوامل تهدید کننده سلامت است که به صورت تفریحی در بین خانواده ها رواج دارد و یک و نیم درصد گروه های سنی 13 تا 15 سال در ایران قلیان مصرف می کنند .
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت : هر یک ساعت مصرف قلیان معادل 2 تا 5 پاکت سیگار عوارض دارد در سال های قبل به علت حمایت و پشتیبانی از قلیان و مراکز عرضه ، بهداشت و درمان در جمع آوری و برخورد با عرضه کنندگان قلیان دچار چالش شده است .
وی اظهار داشت : حمایت هایی که برخی نهادهای دولتی از عرضه کنندگان قلیان دارند، سبب شده تا اقدامات بهداشت و درمان در مبارزه با این ماده دخانی ، کند باشد .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد : شعار امسال هفته بدون دخانیات" قلیان سمی برای خانواده ها " تعیین شده است .
این همایش به همت سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اراک و دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی برگزار شد و یک پزشک متخصص قلب و عروق در خصوص عوارض مصرف سیگار مطالبی ارائه کرد.

در باره استان
در باره دانشگاه